fbpx

Na Srí Lance jako doma

Blog o Srí Lance pro všechny, kdo si tuto krásnou zemi zamilovali stejně jako naše rodina, i pro ty, kdo se ji teprve chystají poznat. Jaké to je mít “chatu na Srí Lance”, rady na cestu i tipy na místní zajímavosti, to vše najdete na našem blogu.

Poslední příspěvky

Mít chatu na Srí Lance

Jak jsme kupovali sedačku

Juchuuu! Máme nové supervymazlené posezení před všemi pokoji ve vile! Takže vaše dovolená v Tropical bude příště zase o něco pohodlnější. Ale jako v podstatě

Čtěte více

Jak jsme přišli k Tropical Garden

Před dvaceti lety sbalila naše máma Zuzka krosnu a vyrazila s kamarádkou Ivou na dobrodružnou výpravu po tomto překrásném ostrově, turisty tehdy téměř neobjeveném. Srí Lanka je zcela okouzlila a zrodil se sen, postavit si vlastní dům, kam by se mohly vracet. Kouzlu Srí Lanky jsme postupně propadly i já se sestrou Karolinou a sen se pomalu začal stávat skutečností.

Od koupě pozemku k vybudování dvou prázdninových domů uběhlo dlouhých devět let, další roky pak trvalo zvelebit je do dnešní podoby. Ne vždy stálo štěstí na naší straně, museli jsme se vyrovnat jak s nepřízní přírody, tak finančními ztrátami i zklamáním z lidí, kterým jsme důvěřovali. Několikrát jsme stáli na křižovatce a rozhodovali se, jestli pokračovat dál. Ale nevzdali jsme se. Na Srí Lance trávíme každý rok několik týdnů či měsíců, a když tu zrovna nejsme, pronajímáme naši Tropical Garden kamarádům a známým i neznámým cestovatelům.

Kdo pro vás píše

O radostných i těch méně radostných okamžicích našeho srílanského dobrodružství, o zkušenostech, které jsme za více než dvacet let nasbírali, i o aktuálním dění, o tom všem je tento blog. Píšu ho pro vás já, Marcela, pro přátele Máša a pro místní „nangi“ (mladší sestra). 

Na Srí Lanku jsem přijela poprvé v roce 2006 a od té doby se vracím, kdykoli to jde. Ostrov jsem projela křížem krážem s batohem na zádech, v posledních letech pak spolu se svými dětmi prozkoumávám především krásy „našeho“ jižního pobřeží.

marcela_tropical_garden

Odebírejte novinky z Tropical Garden

Chcete zjistit více o Srí Lance? Přihlaste se k newsletteru a dostávejte příspěvky z našeho blogu přímo do mailu. Nebojte, nezahltíme vás, posíláme maximálně pět newsletterů do roka.

  • rady a tipy na cestu
  • co nového v Tropical Garden
  • slevy a volné termíny

Jako poděkování za váš zájem vám nabízíme slevu 5 % na pobyt v Tropical Garden. 

Kontakt

E-mail: info@tropicalgarden.cz

Telefon: +420 739 333 730

Adresa

Tropical Garden

Madilla Beach, Tangalle

Jak se k nám dostanete